Vzhledem k tomu, že jde o podnik který tu na scuku máme, myslím že sem patří i toto. V HamTamu se slečny rozhodly, že každý poslední čtvrtek v měsíci vytvoří „menu šéfkuchařky“, kde se rozjedou více, než běžně. Nevím jaké to bude, nevím zda se to ujme, ale jelikož jde o podnik, bez kterého si už rok nedokážu představit svůj oběd (pokud jsem v práci) – rozhodně půjdu zkusit i toto. Jen ne příští týden – bo nejsem v Česku. Ale snad v únoru. Pokud někdo půjdete, určitě budu rád za echo.
Citace HamTamácké zprývy o svém novém počinu…
Rozhodli jsme se pořádat v Hamtamu večery pro milovníky dobrého jídla,
pro ty, kteří rádi zkoušejí nové či neobvyklé chutě.
Bude se podávat detailně sladěné 3 až 4-chodové menu, s vybraným
sesnoubeným vínem.
Večeře se budou konat vždy poslední čtvrtek v měsíci.
Můžete se těšit na jídla odpovídající našim zásadám i sezóně.
Jídla z kvalitních surovin, originální, inspirovaná různými světovými
kuchyněmi.
První večeře šéfkuchařky se bude konat dne
26.1.2012 s následujícím
MENU:
předkrm:
ravioli s bazalkou a ricottou v rajčatovo- sýrové omáčce
hlavní chod:
králičí jelítka v jehněčí košilce se špenátem a rozmarýnem, listový
salát s kozím sýrem
dezert:
koláček z listového těsta s jablky a mákem
doporučené víno:
Zweigelt
menu se bude podávat za cenu 490,– bez nápojů