Ahoj,
Zvazuju se odmenit k vanocum touto a priori famozni knihou ktera predstavuje
pry prelom od Escoffiera. Znate ji nekdo? Je mozne potvrdit, ze je to tak uzasne
jak se to tvari v mediich?
Diky
Modernist cuisine RSS
-
-
Nuz, ja by som si najprv precital toto:
http://en.wikipedia.org/…nist_Cuisine
a zvazil na co knihu chcem pouzivat. Lacne to nie je (451 USD podla Amazonu) a ono aj podla Escoffiera je dost tazke varit, z tohoto by to mohlo byt dost nemozne. Ale pokial vas zaujima molekularna gastronomia a najnovsie gastronomicke trendy, pripocitajte bod naviac. -
Tam jsem taky koukal, pak se mi i podarilo nalezt jeden z dilu v pdf. Ta kniha je vic navod a vysvetleni. Obsahuje casti ohledne technik, struktur atd. Molekularni veci tam jsou dost zastoupene to je pravda a je mozne tam nakezt par veci kterymi lze obohatit vecirek pro pratele. Takze abych shrnul muj dosavadni nazor je to spis velmi siroky souhrn rad a informaci nez nejake orevratne pravdy. Jeste mam dva tydny na rozmyslenou nez to objednam… Ale cena neni mala, souhlasim.