Nějak se mi zbíhají sliny a zachtělo se mi sušeného masíčka…nemáte někdo nějaký tip, kde jej sehnat v Praze? jde mi o nějaký kamenný obchod, eshopů jsem našla hodně, ale přecejen se mi nechce kupovat si balení po 10, 20 ks…
Kde koupit sušené maso? RSS
-
-
Coz takhle si ho zkusit doma vyrobit? http://www.jahodapetr.cz/…ne-maso.html
-
↪ 1 skeblik: Pokud vím, prodávají ho v autobusech Student Agency;)
Jinak mám dojem, že jsem sobí měla kdysi z IKEA, ale je to dlouho. -
Určitě ho mají v prodejně Hanibal na Vinohradech.
-
V Tesco mají Jerky po jednotlivých baleních.
-
Mají ho i ve vietnamských večerkách a e-shopy, jako třeba Mall.cz ho prodávaj po jednotlivejch balíčcích, takže koupit ho fakt není problém.
-
http://www.biltong.cz/…cz/HOME.html
Nebo zkuste tohle, potkala jsem prodejce na Kulaťáckých trzích. Osobně mi asi víc chutná Jerky, tohle je zase trochu jiný způsob zpracování. Ale za vyzkoušení to stojí. -
Skvělý obchod v Praze je na Žižkově, s manželem tam vždy chodíme, když dostaneme chuť na nějaké to masíčko. Hlavně je tu velký výběr
-
Často je seženete v prodejnách fitness doplňků, ty jerky, myslím se to jmenuje.
-
Pokud si troufáte na sušené ryby nebo kalmáry, tak ty jsou k dostání v obchodech s ruskými potravinami.
-
11. Minulý týden jsem dostala velkou tašku masa z Anguse v biokvalitě, tak jsem větší kusy, které šlo dobře krájet, zpracovala na biltong – je s tím trochu práce, ale výsledek stál za to! Nemám sušičku a venku nebylo dostatečně teplo, biltong maker se mi taky nechtělo vyrábět, takže jsem si při sušení pomohla zavěšením odleželého nasoleného a okořeněného masa do trouby a občasným spuštěním horkovzdušné funkce, ale na nějakých třicet stupňů, takže na maso foukal studený vzduch. První pokus dopadl nad očekávání dobře a jistě budou následovat další.
-
naposledy jsem měla výborné sušené maso ze Sklizena, bylo to české maso od farmáře, bohužel si nepamatuju přesně název. Určitě ho tam najdete, když je v Olomouci, bude i v Praze. Jen pro rozesmál popisek na sáčku „pro pravé chlapy“ . Hádám, že nebudu jediná žena, která jí sušené maso :-)