skvělý tip kolegy matesoly ;) rozhodněneváhejte se zakoupením nejnovějšího čísla RX, skvělé téma v rubrice problém týkající se českých restaurací
skvěle výstižné!!! :)
(mám co dodat ale jen opravdu malinko)
skvělý tip kolegy matesoly ;) rozhodněneváhejte se zakoupením nejnovějšího čísla RX, skvělé téma v rubrice problém týkající se českých restaurací
skvěle výstižné!!! :)
(mám co dodat ale jen opravdu malinko)
Hlavně mi přijde, že si snad před rozhovorem všichni dali pár panáků, je to takové pěkně otevřené a uvolněné, královsky jsme se u toho celá rodina pobavili:)) Skoro tak dobré jako rozhovor s Iggy Popem:D A za týden to snad bude dostupné i online na webu Reflexu.
jj, skoro se v tom to PR na PRAKUL ztratilo ;) vaněk jako špičky vyjmenoval krásně všechny své lektory :))
Když má ten člověk co říct, tak ať si tam svoje lidi klidně propašuje, poučený čtenář se stejně nachytat nenechá a z nečeho žít musíme:))
a o čem tam píšou? né že by se mi totiž chtělo ten plátek kupovat
6. To vy jako vo Šábesu nesmíte kupovat noviny, nebo je to zu teuer?
:)
Osobně se módní snobské vlny nadávání na Reflex neúčastním a
s kvalitou čtení jsem naprosto spokojen. Bonus v podobě nulového Macka je
víc než prima.
matesola:
oba dva články suprové, ale svou rx vlnu ponechám: je to furtka děsná srajda ;)
Ok
(oops, to sem neměl, zas tu matesolu neuvidíme půl roku ;))))
5. Reflex je plátek? To by mě zajímalo, co teda čtete:)
nebavme se o tom zda je či není reflex plátek (nemyslel jsem to negativně neb ho opravdu nečtu), ale chtěl jsem vědět o čem se tam píše, že by mě to donutilo k nákupu.
To cuketka: 6: a narážka na zu teuer je v pořádku? to jsem zvědavej na ten Váš práh slušnosti a neslušnosti
Tak to jo, tak počkejte, až to bude online, je to rozhovor s šéfem PRAKULu a jeho kuchařem o gastronomickém pekle v českých hospodách. Moc vtipné to je, určitě si to na webu Reflexu za týden najděte.
co je to PRAKUL?
Dvojtečkazávorkatočenádoprava je mezinárodně uznávané
zlehčovadlo. Ale i tak přijměte prosím mou hlubokou omluvu za nepatřičnou
poznámku.
Jinak v článku se píše proč stojí stravování ve většině
CZ restauraci za hovno. Jestli chcete, koupím Vám ho.
14: ne děkuji nemám zájem. Proč si to kupovat, když odpověd je jednoduchá.
Mě docela zaujal v online Reflexu článek „Jsme odpadkový koš
Evropy“ plus diskuze pod ním.
http://www.reflex.cz/…ek33811.html
14: A nebylo něco podobnýho nedávno v MF Dnes? Možná s jinejma lidma, ale hodně podobný.
Kytka: Nemyslíte tohle?
http://ekonomika.idnes.cz/…fp-/test.asp?…
19: jj, to jsem přesně myslel, jsou to v reflexu ti samí?
Vaněk stejný, kuchař jiný:)
19: s článkem se dá pouze souhlasit, nehledě na to, že pánové vědí o čem hovoří.
17: do puntíku pravda !!!! až na ten separát – já ho mám rád, jak se v tom separátoru odděluje maso od skeletu, to je technologický zázrak co lidské ruce dokážou všechno sestrojit .o)
RX pravidelně kupuji a čtu a když se pustíme do kruté a bezohledné diskuse na téma „co je v česku plátek“, pak se z nás stanou nepřátelé v četbě. To ale nechci, takže řeknu že je Macek pryč, Hana Michopulu zpět a gastronomická obroda je pokračováním minulého kousku – o tragédii českých supermarketů.
Hana Michopulu zpět
je to jisté? přijde mi, že to bylo jen její vyjádření v rámci rubriky „Problém“ … ta rubrika „okno do kuchyně“ tam zpátky není… uvidíme ve čtvrtek ;)
Taky si počkám na internetový článek. Z časopisů čtu pravidelně jenom Sorry. Slovy JPB – promiňte já čtu jenom oběžníky :-)
plátek je všechno co není tlusté jako kniha
Gastronaut: tak to jo… už jsem myslel, že si z tebe budu muset dělat legraci jako z každýho Týdnaře ;)
náhodou jsem při letu z Londýna stihnul přečíst Euro, Reflex, dvě kuchaře od G. Ramzeje – takže už jsem asi taky plátkař
Hlásím zajímavé čtení v novém Reflexu č.2/09 ;-)
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.