Zdravím všechny:-) jsem začátečník a nebudu zapírat, „lepší“
restaurace mě uvádějí v rozpaky..mně i mého přítele…
Prostě když jsem někde v takovém podniku tak jsem dost nervózní..a je to
na mě poznat…a to nemám ráda. Je nějaké „desatero“ komunikace
s obsluhou?
1. objednali jsme se víno, přiběhl k nám číšník, otevřel lahev a významně ji nám ukázal…asi jsem měli prohodit nějaký komentář, ale fakt jsem netušila co, protože jsme si objednali doporučené víno a nejsem velký znalec…každopádně rozpačitý moment č.1.
2. placení:-) jakým způsobem dáváte spropitné, když platíte kartou? nějak se nám nepovedlo s obsluhou domluvit a nakonec jsme platili bez spropitného, protože obsluha nezaznamenala naše zaokrouhlení a na účtu jsem nenašla žádnou zmínku, že by si nějaké účtovali…
No omluvte moje absolutně trapné otázky, ale když já to nemám jak jinak zjistit:-)
3. Když už spropitné, kolik?