Předběžně se s kamarádkou hlásíme na příští sobotu:)
Tak jaký další ochutnávkový maraton? RSS
-
-
díky, vypadá to že 25.10. bude oprpavdu den D :)
-
achichouvej… v tom pripade opet beze me:( ale je fakt, ze ted mam nabitych vikendu vetsinu.
-
Nojo, ale co se teda bude degustovat?
-
Pivli: Tak to se určitě domluvíme…
homi: s víkendy jsem na tom hodně podobně, od února jsem měla si jen dva volné, volné tím myslím to, že jsem byla doma a uklízela borčus co se mezitím nepodařil průběžně likvidovat :-) To stejné mě čeká do konce roku…ale co, aspoň se nenudím a nesedím doma na zadnici ;-)
Uvidím na kolikátou hodinu naplánujete tu příští sobotu. Musím upéct 4 dorty ve tvaru párkopsa na nedělní výstavu, takže pokud si pohnu a na sobotu si nechám jen designování – Béďa bude stát modelem, třeba se třeba i přidám… Láká mě to… A přidávám se s dotazem co se bude degustovat? :-) -
Hlásím se na příští sobotu 25. na degustaci, ale na chodící jen v případě, že se budete pohybovat rozumně, ne moc rychle. Chybí mi krvinky, tak se pohybuju pomalu, abych to udýchala, ale přeju mu je, cipískovi jednomu malinkému, ty krvinky, a vůbec, procházky mám doporučené. :-) Brala bych tiramisu, zmrzlinu, (šunka a lovečák nejsou chodící, co tam bylo ještě chodící?), nakládaný hermelín. Horké čokoládě neholduji.
-
Když chybí krvinky … STEJK !!!!!!
-
Jejda, to budu zrovna nach Ostrau…tak si maratonek užijte…fňuk
-
Taky bych ráda šla, hlavně na čokoládu, tiramisu a hermelín – jestli nevadí, že se tu moc často nevyskytuju. Tedy čtu si často, ale nepíšu. Čokoládu jsem začala pít z nutnosti najít náhražku za kafe, které můj potvora žaludek poslední roky odmítá, a tak si horkou čokoládu ráda vychutnám.
-
Juana: No vidíš, já jsem obecně na čokoládě takovej závislák, že piju horkou čokoládu jako náhražku za tabulkovou čokoládu.
-
Tak to asi brzo začneš šňupat kakao :o)
-
Navrhuju tlačenkový maraton, protože tlačenku mají skoro v každý hospodě… Sladkosti sou pro děti!!!
-
70.+71. Ale bacha na větší než malé množství, jo?
Komorous stále bdí!!! -
71.+73. mno, děkuji za varování, se nad sebou zamyslím ;-)
-
A co takhle větrníčky – objevil jsem epesní obchod, s imho nešizenými větrníky jako kráva. :D
Ale jinak trvám na svém – STEJKY!!!! Málokde je umí …
-
David:
stejky :) ok klíďo, ale ude to drahý, dlouhý a mega náročný. plus v kaýdé restauraci srandovní objednváka jednoho steaku :) no mohla by to být sranda :) taky by se muselo objedmávat jeden druh masa a stejný stupeň propečení
-
No a co? Prostě si objednáme jeden stejk a kazdej pivo :D To je cca nooo 5 Kč podíl za stejk a 40 Kč pivko :)
maso samozřejmě hovězí a propečení krvavé … -
Mno, stejky nezni špatně, ale bude to trochu časově náročné. Od objednání bude pěknou chvíli trvat, než to donesou. Zvažtě socka variantu tlačenka :-)
-
Větrníky jo, steak ne. To by bylo vážně náročné.
David: a v těch větrnících je opravdu dobrý krém, ne margarínová hnusná pěna bez chuti a zápachu? Nahoďte!!!
A mají jen větrníky nebo taky náhradní díly? Ehm, věnečky.. -
Tláča je taky dobrá varianta. Febichol, Cholagol a Buscopan s sebou a hodně proplachovat pivkem. :-)))
-
Pokud mohu posoudit, je v nich skutečný kkrrrrrrrrrrrrrrééééémmmmňam :)
Po dalším jsem nepátral, měl jsem zrovna atak migrény, tak jsem potřeboval alaspoň kapku endorfinů … :D -
ad81. Já cjci taky větrník! Kde jsou? Mě v poslední době bolí všechno, hlavně když koťata testují odolnost mých prstů proti prokousnutí. :-)
Tak co s tou sobotou? Podmě to nějak uzavřít, ráda bych si to zařadila do plánu. Stejky mi přijdou dost časově náročné, ta tůlačenka by šla, ale tu si v hospodách sami nedělají a dodavatelů bude asi omezeně. Stejně jako málokde už nakládají vlastní utopence a místo toho je kupují ve velkoobchodě. :-( -
Ale tip na hospodu s dobrými utopenci bych měla. :-)
-
ok, sobota je mylsím jasná. počítal jsme teď počty návrhl a jasní vítězové jsou tiramisu a horká čokoláda.
na sobotu tedy vybírám horkou čokoládu!
prosím teď už jen návrhy na místa, kde si myslíte, že budou nejlepší!!
-
rozhodně Café Louvre!!! Moje favoritka. Tímto bych se ráda také na sobotu přihlásila… ;-)
-
Škoda, na sladké mě nezlákáte. Až bude nějaký slaně orientovaný maratón, půjdu! Kdyby aspoň Svařák, ale vy čokoládu…
-
renata super :) razor: tak třeba to kimchi poté? :)
prosím i ostatní ať se tady alespoň neformálně na čokosobotu přihlásí!!!
díky
-
Já budu na Vysočině, takže bohužel opět beze mne.
-
Do kimchi bych šel, nikdy sem neměl, ale podle popisu mě velmi zaujalo!!! Dejte jenom včas vědět! Tlačenkový maratón si možná udělám sám nebo s pár přáteli z Plzeňských maratónů a bude s toho třeba nějaká reportáž:-) Upřímě řečeno, nečekal sem, že bych většinu čtenářů na tlačenku zlomil, ale chtěl sem být REBEL!!!!!!! No nic, vzhledem k tomu, že tento víkend mám zrovna volný, tak možná podniknu nějakou nezávislou akci, orientovanou na slano.
-
Jeden čas jsem „testovala“ chlebíčky. Myslím, že chlebíčky, jsou česká specialita a nikde jsem se zatím nesetkala s takovou mírou prodeje, tak jako u nás.
Jinak pro milovníky čokolády. V Marks & Spencer jsem před týdnem objevila kuličku čokolády na umělohmotné špejli. Ohřeje se mléko a se špejli se párkrát pomíchá, až se čokoláda rozpustí a je z toho docela dobrá horká čokoláda :)