Klasický český pšenično-žitný chléb nemám moc ráda, resp. neměla jsem, neb to, na co v supermarketech pod označením „šumava“ či „kmínový“ narazíte, mi zkrátka nechutná, ale dají se sehnat i výborné. Osobně upřednostňuji celozrnné pečivo, ale chleba je zkrátka chleba a člověku ta chuť někdy prostě chybí! Navíc, co jiého je lepší na topinku?:-) Jaké jsou vaše pekárenské chlebové tipy?
Chléb náš vezdejší RSS
-
-
Mně docela zachutnal „párty chléb“ z alberta. Vypadá to jako veka, má to 400g a stojí to asi 18–20 Kč. Taky kořenové jsou dobré, ale to už je něco jiného..
-
Malá prodejna pečiva na Arbesáku – vynikající propečený „malý“ chléb :) mlask
-
já na tom nejsem zrovna nejlíp :) přešel jsem téměř komletně na domácí produkci chleba. tak se musím živit těmi svými něšťastnými výpěstky :))))
-
Káždý svého chleba krůjcem :DDD
-
4: Jsem rád,že vtom pokračujete…co takhle další reportáž na téma chleba?
-
2. Párty chléb je dobrý, kupovala jsem v sobotu ve Vinohradské pekárně. Ačkoliv jejich croissanty posypané cukrem jsou bleek, párty chléb byl chutný a pletýnky také.