Mohla bych se jeste pridat nebo uz jsem moc opozdena? Pho bych rada umela. Btw. nekde jsem cetla, ze se to vyslovuje jako „fu“ – nemate tuseni, co je na tom pravdy?
Vietnamská jídla doma RSS
-
-
Navrhuju udělat první večer závitky – smažené i nesmažené (ideální teď na léto ;o)). Pho a jiné nudlovité polévky i necháme na další večer, ať to nemáme tématicky tak rozdrobené, co říkáte?
Určitě si můžeme povědět něco o jídelní kultuře, zvycích apod. Pro navození autentičnosti vietnamských zvyků můžeme „stolovat“ na zemi :-P
-
Thuy Duong – nemáte kamarády v Brně?
-
Myval: zatím jen plánujeme, ještě nemáme domluveno nic konrétního. Určitě pak dáme vědět, kdyby se něco konalo ;o) jinak, ani „fu“ není úplně správné. Jestli se potkáme, naučím vás to vyslovovat správně :o) vietnamština se nezdá, ale na výslovnost je opravdu těžká..
Michal Sänger – pár kamarádů tam mám. Na co byste se chtěl zeptat?
-
Thuy Duong – na milión věcí! :-) Můžete mi poslat mail a probrali bychom to tam? michal.sanger@gmail.com
-
↪ 34 Thuy Duong: dekuju moc za odpoved a tesim se :-)
-
Taky se hlásím… o vietnamskou kuchyni se už zajímám už asi 15 let, ještě z dob studií v Marseille, kde žije početná vietnamská komunita… nesmažené závitky jsem objevila právě tam – mňam! budu sledovat vývoj událostí na tomhle vláknu…
-
a já jako phó a bunčomaniak taky:)
-
bych se s dovolenim take pridal.
-
Platí ten termín 8/7 večer?
-
Ondro, jeste maly moment, dam vedet dnes :)
-
Taky bych se bývala přidala, kdyby bylo možno, ale ten termín budu mimo :(. Nebude se opakovat?
-
On už je nějakej termín? Ráda bych se zúčastnila.
-
Taky o ničem nevím a ráda bych se přidala.
-
↪ 44 Cherry: jsem na tom úplně stejně, pomoc prosím, termín je pevně stanoven? je možné se přidat?
-
Prosím, nepanikařit, termín ještě oficiálně není, ještě stále řešíme prostory. Počítal jsem, že to bude jisté už dnes, ale nakonec až zítra. Všem z tohoto vlákna pošlu odkaz na přihlášku na e-mail :)
-
↪ 46 pan Cuketka: Co Brno, tam nebude nic? Měla bych zájem.
-
↪ 46 pan Cuketka: Merci *
-
Já to tady od začátku bedlivě sleduju, abych se stihl včas přihlásit a ono takhle :)
Poslušně se hlásím taky do seznamu zájemců…
-
↪ 46 pan Cuketka: No, až to bude s termínem vypadat spíš ke druhé polovině prázdnin, může to proběhnout u nás.. Třeba příští pho-kolo, nebo tak něco..
-
Sirnik by se také rád zapsal mezi potenciální zájemce…
-
To jsem zas neco prokaucoval..a osmeho bych ani nemohl..kazdopadne az to bude mozne informujte o zdarech a nezdarech..proste o vsem :)
-
taky jako rohlikvparku… rad dorazim priste
-
I já bych s dovolením poprosil o sdělení, pokud byste cokoli o tomto tématu pořádali, chut' (na toto téma) mám vskutku velkou…
-
taktéž bych prosila o informování, bude-li se pořádat opakování
-
Já taky – a moc!
-
Já mám taky zájem. Jak to vypadá s termínem a organizací?
-
Já jen potvrzuji svůj neutuchající zájem o další kolo, červencový termín jsem prošvihla kvůli dovolené, tak doufám příště … :-)
-
Mám už nějaké zkušenosti s polívkou i s přípravou mého oblíbeného bůnčku. Určitě bych se moc rád naučil dělat ty jejich skvěké nesmažené úžasně fresh závitky nebo se počádně zdokonalil v přípravě polívky. Hlásím se tedy také do kurzu.
-
Kdyby se náhodou akce opakovala, chtěla bych být taky zapsána na seznam :) Díky moc.