http://ekonomika.idnes.cz/…konomika.asp?…
WOW! :D
Já toho pána úplně vidím, jak chodí každý večer po zprávách klobáskám ladit chuť a furt to není ono, manželka naštvaná, až jednoho dne, jo! Má to a jede si pro medaili:))
„To víte, zapíjím to jenom plzní nebo finskou vodkou, nic jiného nepiju. Tak chuť musí být vyladěná,“ směje se.
tož asi tak ;) děsně mu fandím a hlavně je chci ochutnat!!!!
http://www.youtube.com/watch?…
je to ale dosti daleko :/
To je paráda!!! Taky mu moc fandím. Tlačenka vypadala pohádkově. Jen houšť!!! Kéž by bylo takových řezníků po republice víc…
Dají se tyhle jeho věcičky koupit např. v Praze? Nevíte, kde bych v Praze sehnal hovězí párky?
Na dálku velice fandím! Takových si vážit a hlavně nákupem u nich podporovat.
Recept na výrobu klobásy je jeho velkým tajemstvím. „Ani žena ho
nezná. Nikdy ho nikomu neprozradím, vezmu si ho do hrobu,“
Trocha mystiky a taje nikdy pověsti podniku neuškodí, ale jestli to myslí
smrtelně (?) vážně, tak je to, dle mého názoru, škoda.
Kumšt (kulinární, výtvarný, hudební, atd.) je přece kolektivní úspěch.
Závisí na předávání dřívějších zkušeností, na zavrhování
některých jejich částí a nahražování jich něčím novým. On přece
nevymyslel formu klobásek. Pouze je vylepšil.
Zbývá doufat, že si to smrtelné posteli rozmyslí a recept přenechá
následné generaci?
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.