Poradna je otevřená všem zvídavým tazatelům i pohotovým diskutérům. Ptejte se a odpovídejte…
Třeba zavadíte o někoho, kdo tomu opravdu rozumí ;D
Poradna je otevřená všem zvídavým tazatelům i pohotovým diskutérům. Ptejte se a odpovídejte…
Třeba zavadíte o někoho, kdo tomu opravdu rozumí ;D
Tak se ptám, pane Cuketko: zelená cuketka v růžovém poli jest vaše nová standarta? Nebo tak bude vypadat již několikrát zde zmiňovaný odznáček?
Jo a když už jsem u toho ptaní, tak kde mám supertaster – tester?
he? :-)))
pivli:
nene, to je malůvka, která byla původně určena pro atlas.cz moji poradnu tam. tento projekt byl už ale odpískán. tak cukeťáčkovi tučňáčkovi dopřávám tolik vytouženou publicitu! dyž von je totiž tak sladkej :) a tlustej :) a zelenej :)
No právě, tak proč jej nepoužít na vlajku a odznáček? :-))))
majngot už zase odznáčky :) tak jás e to pokusim promyslet, vůbec netuším kde se takové šjalenosti vyrábějí, ale že ste to vy tak to zítra prozkoumám :)
A co takhle jibbitz jako ©cuketka? každý, kdo nosí crocks boty povinně na každou botu jednoho – jednu cuketku? :-)))
jibbitz a crocs – musel sem si to jít vygůglit!!! :)))
nene, koukal sjem na ty odznáčky a je to docela schůdné, nestojí to moc a dají se dělat malé objemy. tak třeba zkusím udělat nějaké návrhy a vy si pak můlžet v anketě odhlasovat, jaký bude TOP ?
Odznáčky, jupí:-)! Prosím uvažovat i o limitované edici s bišonkem ;)
joooooo!!!
To bude paráda. Budeme s odznáčky chodit do restaurací a oni na nás budou hodní, protože budou mít strach, že je tady jinak setřeme. :)
Jéééééé! Konečně se dočkáme!
Jana 10. o je aspoň postřeh :D :D V tom případě si objednám deset odznáčků :D
jéé, oznáčky :-)) a budeme se zdravit na ulici, sice jména neznaje, ale
vědouc, že je to někdo od Cuketky
jsem pro oznáčky
ad 2 pilvi – kde vidíte tu cuketku? já vidím pálky :-(
udělal jsem odznáčkům vlastní téma:
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?…
případné návrhy prosím rovnou tam! :)
Je technicky možné aby fungovalo vyhledávání i ve foru (a ne jen v tom co Cuketka napsal) ? Někdy bývá těžké najít to co hledám :)
tohle fórum bohužel zatím neumí, možnosti na pomoc jsou dvě:
1) zkuste štítky – http://www.cuketka.cz/forum/tags.php
děkuju za popíchnutí, pokusím se v rychlsoti nahodit alepoň improvizovaný google search :)
pan Cuketka:
Díky, běžte rychle psát kód :)
Hezký den. Před nějakým časem byl zde odkaz na blog, jejímž tématem byla snídaně, resp. fotografie snídaň. Ráda bych se na něj znovu podívala, byl pěkný. Nevíte? Díky.
Dost mi vadí, že na hlavní stránce je sice seznam několika posledních příspěvků z diskuzí k článkům, ovšem pokud je nějaký článek hodně diskutovaný tak se v tomto seznamu jiné nové příspěvky ztrácejí…nemám pak potom dostatečný přehled o diskuzích.Dá se někde najít rozšířený seznam nových příspěvků?
Mirek:
ano dá, pokud jste registrovaný uživatel, můžete si komentáře zobrazit prostřednictvím nástěnky uvnitř blogu > http://www.cuketka.cz/wp-login.php
Pane Cuketko, tak já se teda ptám ;-). Prosím, víte něco bližšího o chukrářských kurzech v cukrárně Saint Tropez? Zaměstnavatel se uvolil mi zaplatit kurz nebo aspoň část, tak chci to nejlepší, co je. Když už se po mně v práci vyžaduje čas od času vysoká cukrařina, tak se chci naučit více, než co jsem stačila odkoukat.
L.A.:
my bad!! – úplně mi to vypadlo,l omluva. jdu na to. zatím při dvou návštěvách jsem nenatrefil na mme nadine. zkusím tento týden a dám vědět do vlákna ;)
Děkuji velmi pěkně ;-))
mám dotaz a nevím kam ho dát, takže je tady :-)
při pečení ve vodní lázni (třeba suflé) jaká má být teplota vody,
když ji dám do vyhřáté do trouby? studená, vlažná, horká?
Ahoj, já jsem dával vodu horkou. Aby byla pára rychleji v povětří .)
Prosím potřebuju zachránánit – nemá někdo tip na nějakou jednoduchou marinádu na hovězí steaky? Mám doma slušný arzenál octů a olejů,nějaké bylinky…
My zrovna děláme plátky ze zadního jako BBQ venku, marinovaly se v olej+červené víno+šalvěj a všichni si docela pochvalujou :-)
1) Kde byste sháněli dobré biokuře, nebo jakékoliv jiné kuře než je klasický nafouklý polystyrén bez chuti (PRAHA)?
2)Zbyly mi kůzlečí kosti a chystám se dělat vývar. Jak byste s ním naložili? Já to vidím na nějaké ragů se středomořskou zeleninou a kuskusem (a klidně třeba to kuřecí maso) + navíc polífka, ale to teda nevim jaká.
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.