Kdo už jste tam zavítal? Já jsem tedy jen šla kolem a vážně to tam vypadá jako v Itálii, jen ty ceny asi budou trošku vyšší…
Gelateria Patagonia RSS
-
-
nebyl! děkuju za tip :)
-
ted jsem tam byl! testoval jsem jen zmrzlinu, a to v chutich straciatela, liskovy orech, zelene jablko a broskev. cena 30 Kc za kopecek, coz mi neprijde tak tragicke (ve srovnani s haagen-dazs, kam obcas zavitam). vsechny byly skvele, ale ty coko-oriskove resp. smetanove ma mozna haagen.dazs o neco smetanovejsi (uz jsem tam dlouho nebyl, tak za to ruku do ohne nedam. mozna taky kecam…), ale taky nepomerne drazsi. nicmene ty ovocne byly bezkonkurencni!! obzvlast jemna broskvova si me ziskala! doporucuju!!
-
Häagen Dazs je nejlepšíííí!!!
-
A kde přesně najdu Häagen Dazs? Je tu někde recenze?
-
karlova ulice, praha. mezi karlovym mostem a staromakem. ta cena tomu odpovida… o recenzi nevim, ale ve vyhledavaci se najde par odkazu o historii atd.
-
Stačí zajít do Tesca, najít jejich prosklený mrazák – stojící a vybrat si. Balení stojí sice 149,–Kč (když mají akci, tak 119,–), ale je to fantastická zmrzlina bez jakékoliv chemie, dochucovadel, barviv a já nevím jakých ještě svinstev. na testování mají sadu pěti kelímků -pěti druhů, za stejnou cenu jako je půlkilovka jednoho druhu.
Eh, píšu jak Hotentot, ale snad je to srozumitelné, nějak dnes napůl spím.
Doporučuji strawberry cheesecake, s makadamovými ořechy, cookies and cream, vanilla caramel brownie a s Bayleis. Je drahá, ale fakt dobrá. A stačí maličká porcička a je to blaho. -
patagonia uz aj zavrela??? ma niekto info? sla som pred par dnami okolo cele to tam bolo mrtve, stolicky zdvihnute, vyzeralo to nadobro zavrete… alebo zeby len zmrzlinari zavreli na zimu svoj kramek v style juzanskych tradicii? hm na zlatom krizi…v krizovych casoch… a este som tam ani nestihla nic ochutnat…:(
btw vybornu zmrzlinu talianskeho typu robi angelato v rytirske.
-
taky me prekvapilo, ze patagonia momentalne neni v provozu. zajimalo by me, co za tim je. zda je to trvale nebo jen nejaka udrzba… ta jejich zmrzka mi chybi. haagen dazs se timto stal neomezenym zmrzlinovladcem nad prahou…
-
tak pre vsetkych haagen dazs zavislakov – rychlo sa tam chodte napapat do zasoby. zakratko zatvaraju… ale ziadna panika, v decembri (uz si nepamatam, ci v polke alebo okolo vianoc) znova otvoria v prerobenych, zvacsenych priestoroch, vratane kaviarne na sedenie. :) ten susedny priestor po lavej strane je uz ich a uz ho rekonstruuju…
-
Mne chutna nejvic zmrzlina z Cream & Dream v Husove ul. Je draha, ale porce jsou poradne a chut fantasticka :o)
Haagen dazs mam celkem rada, ale je na me dost sladka. Krome toho mi vadi, jak je tvrda a z toho kelimku nejde dostat. Uz jsem netrpelivosti ohnula nekolik lzicek :o) Kdo ma moznost nakupovat v Makru, tak se tam da sehnat o moc levneji nez v supermarketech.
-
11: tak tak, nejlepší je Cream & Dream – ale pro někoho krapítek dražší .o) Opravdu používají čerstvé ovoce, žádné pasty a podobné hrůzy a nečekejte, že pistáciová bude zelená jako jinde!!! A pak Haagen Dazs z Makra – lepší cena a roztomiloučké kelímečky se skládací lžičičkou. Jo a mimochodem je košer .o)
-
12: ohledně toho,že u cd v husovce nepoužívají pasty bych zase takovým optimistou nebyl být Vámi,a že je používají na to vemte jed…,ale i tak se dá jíst,stejně jako angelato v rytířský
hd je pouze průmyslová zmrzlina amerického původu tzn. hutná,těžká a sladká…,bohužel moc jiných variant v řetězcích neexistuje. Zaslechl jsem ,že hd v čechách končí…
dokud bude pro čechy zmrzlinový vrchol blaha nanukový dort nebo míša,tak se to s kvalitou moc nepohne…:((((( -
Zakladal jsem jsem Cream & Dream v Husovce (mimochodem ten nazev jsem vymyslel ja :-)) Prodelal jsem nekolik skoleni v Italii u vyrobce zmrzlinovych stroju a cele je to o pomerech cukru, mleka a ochucovacich past – pasty si muze koupit kdokoliv (zn PreGel), mleko je krabicove, cukr krystal, nasypete/nalijete do stroje a do 20 minut mate nadherne huste kremovou zmrzlinu – for je v tom, ze je kazdy den cerstva, resp se zbytek starsi znovu prozene strojem s novou davkou…