V pondělí jsem zavítala na ochutnávku čokolád do Čokoládové cukrárny na Smíchově a ráda bych se podělila o zajímavý a příjemný zážitek. Paní majitelka se celé skupince ( cca 15lidí) věnovala hodinku a půl, během které jsme se dozvěděli jak základní informace o výrobě čokolády, druzích, charakteristikách, tak i o výrobcích, plantážích, dovozu a ještě nám zodpověděla všechny otázky. Měli jsme možnost ochutnat 10 druhů čokolád- jak mléčná, tak hořká a jeden druh bílé. Také nabízí 100% čokoládu a drcené boby. Výběr čokolády k degustaci se mění. Bylo fajn mít možnost vyzkoušet jedny z těch nejlepších světových čokolád. Pokud si myslíte, že deset vzorků je málo, věřte mi, že Vám to bude bohatě stačit. Sama jsem tomu nevěřila, ale ty čokolády jsou kvalitní a mají tak silné a plné chutě, že Vás pak už přejde chuť ďobat dál. Nezbývá než si nějakou koupit domů a tam si ji pěkně vychutnat:) Paní majitelka na mne udělala dobrý dojem. Přišlo mi, že opravdu ví, o čem mluví a snaží se neustále vzdělávat a hledat pro svou cukrárnu nové druhy. Je vidět, že ji to opravdu baví!
Čokoládová cukrárna na Smíchově, Praha RSS
-
-
Do čokoládové cukrárny jsem jednou strčila hlavu, když jsem šla kolem, koupila jsem si dvě čokoládové pralinky, sice každou za každou patnáct korun, ale vzpomínám na ně do teď :)
-
Před časem jsem tam kupovala nějaké dortíky a byly moc fajn.
-
Čokoládová cukrárna je super! Dortů jsem ochutnala víc, neměly chybu! oceňuji nekuřácké prostředí a kafe také dobré:-) Doporučuji!