pohankové palačinky se špenátem a potom s jogurtem a javorovým sirupem.
Co budete mít dnes na stole? RSS
-
-
Kyselé ryby a chleba.
-
popůlnoční pizza na Ipáku ;-)
-
Dneska bude Hovězí z jižních svahů podle ChilliJulie – mám ho 2 plné hrnce (pro 20 lidí) a tak to vonííí
-
Dnes zbytky z víkendu.
Zbylo trochu quiche, kuskusu, dokonce i jedna křepelka na houbách a kaštanech. Šneků, krevet a plovoucích ostrovů nezbylo ;-) -
545. : a tys to Bali nějak ošidila! Podle fotek toho bylo hodně a bylo to nádherné! ;-)
U nás telecí řízek a salát, Taková klasika, pro jednou…
-
Halušky s brynzou … a špekem!
-
Letos první hokaido dýni, mňam. Opečenou na kachním sádle.
-
Pivli, máš pravdu. Ale nechtěla jsem, aby si tu někdo myslel, že nějak moc žereme ;-)
Ještě dnes bude kuskus. -
549.: ale co, prosím Tě! Však byly svátky a na kuskusu s masem a zeleninou není nic špatného. A na tom ostatním taky ne. :-)))
-
Dnes čočka s mrkvičkou, nasoleným kolenem, klobáskami, bylinkami, vínem,… Jarret de porc aux lentilles, takový francouzský eintopf ;-)
-
Dnes HOUBOVÉ KOKOTKY ;-)
Nojo, rostou! -
Vařím dršťkovku!
-
553: Chci!
P.S. Chleba mam ;-) -
Česnečka.
-
Gnocci s uzeným kuřecím prsíčkem, listovým špenátem a sýrovou omáčkou z parmezánu a smetany. „Spadlo“ do toho i pár cherry rajčátek.
-
554.: jak už jsme si sdělily po Skype: potrubka z Prahy k Tobě nefunguje a pošta to nedoručí včas!
Chleba mám taky, ale dáváme si k tomu slanou houstičku. ;-) -
Bramburačka s kusem hovězího :))
-
Dýně zapečená s ořechy a jablky
-
Dnes k snídani omeleta Sacher s meruňkovou zavařeninou, k tomu bílý čaj. K přesnídávce (obědu) zbytek dršťkovky. pak dlouhá procházka a k obědo – večeři hovězí na česneku s brkaší a zeleninovým salátem. Večer už jen plátek sýra s vinným želé (čerstvě vyrobeným – už druhá várka) a sklenička vína.
-
Pěkná snídaně, jen co je pravda.
Já měla jen toast s rijetem a druhý s mirabelkovou zavařeninou od mé kamarádky Michele. Výborná záležitost. -
Bali, ale to je taky prima snídaně. Já měla jen zakysaný nápoj od Aktivie a loupák, obyč, žádný domácí ;-)
A jablka z tržnice, ale ty jsou!!! -
Já jsem si přivezla z moravských hodů kopec kremrolí, koláčků a božích milostí a zapíjím to čerstvým moštem (taky sladkým)…
-
Dnes objednano 15 kg dyne z farmy, zbytek podzimu bude oranzovy..:)
-
Dnes bude opět něco houbového. Ješte ale nevim co.
Asi jen tak na másle, šalotce a tymiánu nebo v omeletce. -
Já bych si tak dala houby…ale bude rajská.
-
Já bych si zase dala dobrou rajskou ;-)
-
Kuře na divoko, kedlubnové zelí a br. knédl. Pivo musí být. Zítra bude z kostrykuřete + srdíčka, žaludky a játra polívka s homemade nudlemi. Hodně hustá, hodně masa, zeleniny a nudlí.
-
568: to se mi líbí! OBOJÍ ;-)
U nás dnes zase (si prostě nemůžu pomoci, když je to ve špajzu) kachní konfit.
Uf. -
A bylo to moc dobrý! ;-))
Dnes jsem nevařila,celý den pryč, večer meloun Piel de Sapo a pršut od Krahulíka. Zítra budou halušky s brynzou a langoše. Takový malý gastro-výlet prstem po mapě směrem na jiho-východ.