1. pohankové palačinky se špenátem a potom s jogurtem a javorovým sirupem.

2. Kyselé ryby a chleba.

3. popůlnoční pizza na Ipáku ;-)

4. Dneska bude Hovězí z jižních svahů podle ChilliJulie – mám ho 2 plné hrnce (pro 20 lidí) a tak to vonííí

5. Dnes zbytky z víkendu.
    Zbylo trochu quiche, kuskusu, dokonce i jedna křepelka na houbách a kaštanech. Šneků, krevet a plovoucích ostrovů nezbylo ;-)

6. 545. : a tys to Bali nějak ošidila! Podle fotek toho bylo hodně a bylo to nádherné! ;-)

U nás telecí řízek a salát, Taková klasika, pro jednou…

7. Halušky s brynzou … a špekem!

8. Letos první hokaido dýni, mňam. Opečenou na kachním sádle.

9. Pivli, máš pravdu. Ale nechtěla jsem, aby si tu někdo myslel, že nějak moc žereme ;-)
    Ještě dnes bude kuskus.

10. 549.: ale co, prosím Tě! Však byly svátky a na kuskusu s masem a zeleninou není nic špatného. A na tom ostatním taky ne. :-)))

11. Dnes čočka s mrkvičkou, nasoleným kolenem, klobáskami, bylinkami, vínem,… Jarret de porc aux lentilles, takový francouzský eintopf ;-)

12. Dnes HOUBOVÉ KOKOTKY ;-)
    Nojo, rostou!

13. Vařím dršťkovku!

14. 553: Chci!
    P.S. Chleba mam ;-)

15. Česnečka.

16. Gnocci s uzeným kuřecím prsíčkem, listovým špenátem a sýrovou omáčkou z parmezánu a smetany. „Spadlo“ do toho i pár cherry rajčátek.

17. 554.: jak už jsme si sdělily po Skype: potrubka z Prahy k Tobě nefunguje a pošta to nedoručí včas!
    Chleba mám taky, ale dáváme si k tomu slanou houstičku. ;-)

18. Bramburačka s kusem hovězího :))

19. Dýně zapečená s ořechy a jablky

20. Dnes k snídani omeleta Sacher s meruňkovou zavařeninou, k tomu bílý čaj. K přesnídávce (obědu) zbytek dršťkovky. pak dlouhá procházka a k obědo – večeři hovězí na česneku s brkaší a zeleninovým salátem. Večer už jen plátek sýra s vinným želé (čerstvě vyrobeným – už druhá várka) a sklenička vína.

21. Pěkná snídaně, jen co je pravda.
    Já měla jen toast s rijetem a druhý s mirabelkovou zavařeninou od mé kamarádky Michele. Výborná záležitost.

22. Bali, ale to je taky prima snídaně. Já měla jen zakysaný nápoj od Aktivie a loupák, obyč, žádný domácí ;-)
    A jablka z tržnice, ale ty jsou!!!

23. Já jsem si přivezla z moravských hodů kopec kremrolí, koláčků a božích milostí a zapíjím to čerstvým moštem (taky sladkým)…

24. Dnes objednano 15 kg dyne z farmy, zbytek podzimu bude oranzovy..:)

25. Dnes bude opět něco houbového. Ješte ale nevim co.
    Asi jen tak na másle, šalotce a tymiánu nebo v omeletce.

26. Já bych si tak dala houby…ale bude rajská.

27. Já bych si zase dala dobrou rajskou ;-)

28. Kuře na divoko, kedlubnové zelí a br. knédl. Pivo musí být. Zítra bude z kostrykuřete + srdíčka, žaludky a játra polívka s homemade nudlemi. Hodně hustá, hodně masa, zeleniny a nudlí.

29. 568: to se mi líbí! OBOJÍ ;-)
    U nás dnes zase (si prostě nemůžu pomoci, když je to ve špajzu) kachní konfit.
    Uf.

30. A bylo to moc dobrý! ;-))
    Dnes jsem nevařila,celý den pryč, večer meloun Piel de Sapo a pršut od Krahulíka. Zítra budou halušky s brynzou a langoše. Takový malý gastro-výlet prstem po mapě směrem na jiho-východ.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.