Také milujete pálivá jídla? Žlučníky nám to jednou spočítají, ale
já si vážně nemůžu pomoct :( Pikantní mám rád všechno, tžeba
i makové buchty ;)))
Na tohle jsem narazil při hledání surovin do maďarských specialit a… no
to si prostě přečtěte! :D
http://divnejbrouk.bloguje.cz/…-zakladu.php
Vražda po maďarsku! RSS
-
-
ROFLMAO :)
-
mam taky palive moc rad. ale jen v urcitych jidlech. nekde je to samozrejme uplne na skodu. tahle vtipna historka mi pripomnela, jak jsem byl kdysi od korejcu (z te zle koreje:) pozvany na nevinnou opikacku prasete. prase bylo standardni, ale pokryvala ho jista vrstva koreni, ktera mi po pozreni pusobila obdobne potize jako testovacimu jezdci one madarske pasty… a oni ho vesele sporadali a placali si tam nekolikanasobne davky tehele dobroty. unglaublich… pridavam k dobru podobnou povidku…
http://www.krox.eu/chili.htm -
Vyražte do Přerova na gulášové slavnosti – 6.9.2008. Kamarád z HU bude soutěžit :)
-
a roztavi se mu hrnec…
-
Joj! To je něco.
Koukla jsem do lednice, co tam momentálně máme. Takže "
Gulyáskrém csípös i csemege; Paprika krém inyenceknek; Piros Arany csemege i csípös – ételízesíto neboli červené zlato.
Je to štiplavé, ale tak normálka. Jenže já mam plechovou hubu. Guláš, segedín nebo kapustnicu si nedokážu bez téhle dobrůtky představit.
A žlučníkům to nevadí. Vypálí to breberky. :-)))