Přátelé,
musím se podělit o včerejší nešťastnou událost. Již po několikáté
jsme zavítali do Masaryčky v Praze-Libni a přes předchozí vynikající
zkušenost jsme byli nehorázně zklamáni. Objednali jsme si stejná jídla
jako při minulé návštěvě a nedalo se to jíst. Hovězí bylo vysloveně za
zenitem, zbytek velice divně připraven, a specialitka v podobě dlouhozrnné
rýže arborio už to jenom dorazila.
Bylo mi prozrazeno, že mají dva kuchaře – Honzíka co vařil předchozí dvě vynikající návštěvy, a Pepíka, který zprznil tuhle šlichtu. Takže doporučuju si před návštěvou zjistit, kdo zrovna vaří, protože udělat řízek takovým způsobem, že ho odmítne jíst mužský po celodenním stěhování na lačno, je skutečně výkon.
Nikdy jsem nezažila, aby se kuchařské výkony v jednom podniku takhle dramaticky lišily. Brrr…