sevíruje se churrasco rodizio á 590, pražáci znají z ambiente brasileiro :)
první zkušenosti brněnských štamgastů zde:
http://www.fajnsmekr.cz/view_pub.aspx?…
sevíruje se churrasco rodizio á 590, pražáci znají z ambiente brasileiro :)
první zkušenosti brněnských štamgastů zde:
http://www.fajnsmekr.cz/view_pub.aspx?…
z příspěvku tamního hodnotitele:
Jen bych malinko vytkl, že krevety sme si museli loupat sami…
OMG!!!!! ;o)))
A ještě jeden tip pro Brňáky, já se do Brna dostanu až v říjnu, tak
kdybyste chtěl někdo otestovat:
http://zpravy.idnes.cz/…h1-/brno.asp?…
skvělý úlovek!!!! vypadá nádherně :)
Mě akorát dráždí to „Savoy Coffee“. Proč se to nemůže jmenovat nějak hezky staromilsky sakra?:)
možná jim vadí stejnojemnná kaváryna v Praze? nebo se chtěkí přiblížit SBUX coffee?? tak to museli něčím vyšperkovat? netušim…
k takovému „baráku“ mi ale savoy coffee taky nesedí :)
http://brnensky.denik.cz/…0080805.html
A ještě jeden objev v Brně.
Jinak Savoy v Praze, to mě napadlo taky, ale prostě je to divný:)
teda pane karfík vy nás zásobujete!!! obě tyhloe novinyk by si zasloužily samostatné téma! ;)
Ze svého dlouhého působení na diskuzním foru Masarykovy univerzity mám
trochu odpor k zakládání nových vláken, když to není nezbytně nutné,
tak jsem to šoupla sem:)
Co je karfík?:)
Zpráva o Flammante:
Návštěva v sobotu ve 21 hod bez rezervace, obsazené byly tři stoly.
Uvítáni a uvedeni číšníkem profesionálem, proběhlo ochotné vysvětlení
organizace. Restaurace je v suterénu, bezbariérového vstupu jsem si
nevšimla.
Za 290 korun volná konzumace s vlastní obsluhou ze salátového a
předkrmového bufetu, v tu hodinu už poněkud oschlého. Vypadá to, že
během večera ho nedoplňují, takže čím dřív přijdete, tím
čerstvější dobroty budou. Nabídka ne zrovna oslnivá, naložené olivy,
rajčatový salát, prosciutto podezřelého vzhledu, těstovinový salát, dvě
studené omáčky, uzený losos, papričky a plátky lilku plněné tvarohovou
majdou, lehce navinulé suši. Ošatka s pěti půlkrajíci konzumního
kmínového chleba.
Za 590 korun je neomezená konzumace masa a tam už se to bude rentovat. Mezi
stoly chodila jedna servírka, tou dobou značně unavená – věřím, že
oprávněně, ale stálo by za to ji občas vystřídat, člověk má skoro
zábrany honit ji k dalším a dalším okruhům… U každého masa
vysvětlila původ a úpravu, stoly obcházela v podstatě kontinuálně.
Hovězí, jehněčí, kuře, krevety, ananas, kukuřice – vše s různými
potěry. Na požádání přinesla i druhou rundu toho, co nám
obzvlášť zachutnalo. Celkově bych gramáž sežraného odhadla na
350 – 400 g na osobu.
Celkově zajímavá zkušenost, ale do opakování se nepohrnu, na to by museli
zlepšit obsluhu (celou dobu nevyměnili talíř a odpadky se vršily – na
požádání ovšem vyhověli rychle všemu) a přidat na bufetu.
9 Michala: pan karfík je jeden z dvojice vedoucí autoservisu/podnikový psycholog ve filmu Jáchyme hoď ho do stroje – Větu „Vy nás ale zásobujete pane Karfík“ pronese ve filmu docent Chocholoušek, když mu volaj aby si přijeli pro dalšího pacienta, kterej bral úplatky.
signorina: Díky za příspěvek, tím asi pro mě Flammante padá.
Kytka: Děkuju, já mám v tv tvorbě děsné mezery:)
Co se Flammante týče, jsem na rozpacích. Předem podotýkým, že jsem tam
byla (více méně náhodou) jen jednou a jen na poledním menu (bývá
v cenách od 129 do 149 Kč podle skladby jídel).
Interiér celkem ujde (kromě poměrně depresivního dětského koutku), je tam
i oddělená kuřácká a nekuřácká část (což je většina podniku) a
celkem výkonná klimatizace, ovšem, aspoň v zadní části (dál jsem si to
neprohlížela), vedená dost neesteticky pod stropem. Nedořešená je
zahrádka-dvorek, respektive výhled na něj.
Pokud jde o jídlo, běžný provoz neznám; posoudit můžu jen to moje
zmiňované polední menu – bylo vynikající (parmská šunka s melounem,
brokolicový krém a pečená kachní játra se zeleninovým salátem –
z celého oběda mi ale nejvíc chutnal právě upečený, ještě teplý
chleba s křupavou kůrkou, evidentně byl vlastní výroby). Obsluha milá,
ale trošku pomalejší. Salátový bar jsem viděla, nezaujal mě. Možná, že
by chtělo prověřit podnik večer, neujmete se toho někdo?
já jim moc a moc držím palce ale už takhle na papíře to nevypadá dobře. bojím se hlavně toho, že se jim nepodaří točit dost masa tak, aby to bylo skutečné čerstvé churasco… možná ne uplně chtře vybraný koncept pro brno/danou lokalitu
Pro přispívání do Cuketka fóra je třeba být přihlášen (to abychom tady neměli spam).
Jste u nás nová/ý? Před přihlášením je potřeba se zaregistrovat.