Čiré bláboly (ovšem k obveselení) RSS

Štítky: Zatím bez štítků.

3 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Musím se podělit o poklad, na který jsem narazil při scuklovu – první stránka jídeláku restaurace Amade:

    http://twitpic.com/3o5818

    Taky vás takové cancy občas rozesmějou (nebo naprtnou? u mě strídavě)? Jde to napsat ještě nabubřeleji? Připomínám, že je to nově otevřená restaurace, zatím bez stálé základny hostů, bojující o pozornost v lokalitě totálně nabité zavedenými podniky…, a kterou jsme po velmi slabé večeři ze Scuku vyřadili.

    …jejich slovy etablovaná small portion high cuisine blbosti ;)

  2. To duo zní tak lákavě, že by mohli prodávat jejich figurky z plastiku… jeden high z Anglie, k tomu cuisine z Francie… a je z toho La Manche… kanál…

  3. Co se jídelního lístku týče, na anglický překlad si vybrali někoho téměř schopného. Můj letmý pohled objevil jen dvě chyby: Salmon sous-wide má být sous-vide, a bisquits se píší s c místo q.

    Not bad! Nebo, jelikož oba výrazy jsou od sousedů za kanálem: Pas mal!

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.