Během svého ročního pobytu v Seville ve Španělsku jsem se s podivem
stala častým zákazníkem tamního obchodu „Hyper-asia“- ano, jedná se
o úžasný veliký obchod se vším možným co se asijské kuchyně týče.
Za pár euro jsem si tam zakoupila bambusový pařáček a po příjezdu do
Prahy se těšila, jak jsi v něm „napařím“ rýži…ale ouha…proběhlo
několik pokusů, namáčení rýže přes noc, používání sebetenčího
plátýnka na dno pařáčku, napařování dokonce až 2h…a rýže pořád
tvrdá!
Do zmiňovaného obchodu jsem se měla možnost vrátit a majitele se osobně
zeptat v čem je zakopaný pes- co dělám špatně, ale ani on netušil čím
to může být.
Tady se vyskytuje velké množství zkušených, tak třeba někdo prosím
poradí:)
Bambusový pařáček RSS
-
-
Možná by Vám pomohl jeden z příspěvků z téhle diskuse (autorka wydra, čas 16:21 dnes, tj. 29.12., pokud to budete číst později): http://www.labuznik.com/recipe.php?…