Rozjeli jsme internetový obchod s biohovězím a jehněčím, zatím
z vlastní ekofarmy na Vysočině. Hovězí je z v čechách nepříliš
rozšířeného ale chuťově zajímavého plemene Gasconne.
Víc na http://www.kvalitabio.cz/
Bio hovězí RSS
-
-
http://www.foodtv.cz/…urani-selata
Článek o tom, jak to děláme. -
Podle referencí na blogu Romana Pauluse to vypadá jako pecka. Zralé hovězí a ještě bio…
Neuvažujete o účasti na některých pražských trzích, kde by člověk mohl maso před nákupem omrknout? Předpokládám, že v Biotopu nebudou mít příliš širokou nabídku vašeho masa, nebo se pletu? -
S Biotopem je to v poslední době na levačku. Poslední měsíce berou sporadicky.
Jinak od června budeme na kulaťáku a buď na Jiřáku, nebo na Františku. Maso je vakuově balené, vydrží zachlazené v teplotě do 5 stupňů cca 2 měsíce od zabalení. -
V sobotu 18.6 a dále každých 14 dní jsme na farmářských trzích na kulaťáku.