Bio hovězí RSS

Štítky: ,

5 příspěvků celkem.
Skočit na nejnovější↓

  1. Rozjeli jsme internetový obchod s biohovězím a jehněčím, zatím z vlastní ekofarmy na Vysočině. Hovězí je z v čechách nepříliš rozšířeného ale chuťově zajímavého plemene Gasconne.
    Víc na http://www.kvalitabio.cz/

  2. http://www.foodtv.cz/…urani-selata
    Článek o tom, jak to děláme.

  3. Podle referencí na blogu Romana Pauluse to vypadá jako pecka. Zralé hovězí a ještě bio…
    Neuvažujete o účasti na některých pražských trzích, kde by člověk mohl maso před nákupem omrknout? Předpokládám, že v Biotopu nebudou mít příliš širokou nabídku vašeho masa, nebo se pletu?

  4. S Biotopem je to v poslední době na levačku. Poslední měsíce berou sporadicky.
    Jinak od června budeme na kulaťáku a buď na Jiřáku, nebo na Františku. Maso je vakuově balené, vydrží zachlazené v teplotě do 5 stupňů cca 2 měsíce od zabalení.

  5. V sobotu 18.6 a dále každých 14 dní jsme na farmářských trzích na kulaťáku.

Co vy na to?

Musíte se přihlásit k posílání příspěvků.