Moderní espresso bar po vzoru podniků z Londýna, kde provozní tým předtím působil. Čekejte kávu v různém provedení z místních i zahraničních pražíren. Mimoto domácí dorty, sendviče a cupcakes k snídani nebo na svačinu v průběhu dne.
A stále chladíme – espresso na ledu.
Spokojená návštěva. Začínám novou ochutnávkovou šňůru na téma ledových kávových drinků. Oproti mdlým (i technicky problematickým) cold brew je to rozdíl jak sviňa.
Dnes úplně ukázkový příklad – obyčejné espresso na ledu (45 Kč). Nabušené Burundi z Five Elephant, led a malý crkanec studené vody. Nic víc není potřeba.
Má to šťávu (se špetkou acidity i sladkosti), pěknou vůni i nádherně zvýrazněnou chuť ovoce. Není to řídké a má to i bezva plné tělo.
Espresso jsem si předtím dal i normálně, ale ve studené verzi mi to snad chutnalo ještě víc. Tohle mě fakt baví!
Spokojená návštěva. Rybízová Keňa z pražírny Coffeespot pod jejich novou značkou pro výběrovou kávu White Bean.