26,8 stupně Odrobinky
Řeknu to tak – dal bych si nanuk.
- Nejezte maso, vařte doma, zachraňme Planetu
Veselá video přednáška Marka Bittmana na téma What's wrong with what we eat. Místy mi přijde hysterický, pak zábavný a jinde zas hluboce pravdivý. Chci být jako on! ;)
- Bobule, bobule, fuk!
Všechno kyselé a hořké budiž sladké. Při miračulinu a Synsepalum dulcificum vás zaklínám! ;) Pojďme si zhulit chuťové pohárky – Flavor tripping via NYT.
Neroste to někomu na zahradě?
- Vtip
Toothpaste for Dinner via Slashfood. Pro smích klikni tutaj! ;)
- Expochvilka
Přes víkend bylo možno nakouknout do bývalé restaurace Expo 58. Nebyli jste tam někdo? Já jsem se zatím spokojil s vystaveným modýlkem, ale docela by mě zajímalo, co tam ta reklamní havěť vyvádí… ;)
- Fóry…
… fóra, bez foré? :) Toť otázka! V poslední době jsme narazil na dvě zajímavá diskuzní fóra o kávě. První, víceméně zajeté, je PRIMAcafé fórum sdružující nadšence okolo mini pražírny a obbchodu s kávou PRIMAcafé. Druhé, úplně nové, je zaměřeno víc na espresso, zove se tedy EspressoMania. Moc rád oba projekty vidím, i když s tim mojim instantním letním frappé, by mě asi brzy vyhodili! ;)
- Magňum
Herečka Aňa Geislerová si spolu s rodinkou otevřela cukrárnu. Praha 5, Xaveriova 56. Jé, toto letí… ,)
Komentáře
Aňu nemusím..
a dobrovolně přiznám, že bůček, co si dnes budu chystat doma s česnekem sním s vyloženým odporem, promiňte pane Bittmane
..já tady taky čekám na svůj royalties (:-))) ) ale nespěchám.A bůček s česnekem bych si dal s vyloženou chutí! Ať-bitt-trh-noh.