Co se děje na severu?
Budu pro vás zjišťovat až do pátku v Kodani. Podrobně a ve vší parádě po víkendu. Právě teď a následující dny mi už ale můžete koukat přes rameno na Twitteru nebo v obrázcích z kapsy. Očekávaný poměr jídla a cyklistiky 5:1.
Budu pro vás zjišťovat až do pátku v Kodani. Podrobně a ve vší parádě po víkendu. Právě teď a následující dny mi už ale můžete koukat přes rameno na Twitteru nebo v obrázcích z kapsy. Očekávaný poměr jídla a cyklistiky 5:1.
Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
Hmm, tak to se zásobím dobrotami. Nebo bych v zoufalství okousala monitor. Přeju Vám krásný výlet a dobrou chuť!!
Kurňa, dýmkové muzeum v Kopenhágenu je sice fajn, ale na Kávovej Kolektiv jsem ouplně zabudnul. „Obrázku z kapsy“, tiše závidím. Měl jsem od nich jednou špičkovou Geishu, asi nejlepčejší, co jsem kdy pil.