Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
bubli bubli :D
No škoda že mám u domácí spilky bílé stěny. Takto se mohu kochat jen pohledem na deku. Pivní tiramisu ;-).
Jablko? Kvašení? Cider?
Krásně magické. Moc příjemná barva. Kdy odhadujete, že bude cider hotový?
a to je teprv začátek :)
To video je hrozně krátké :-)
To je krásný, to chci jako spořič obrazovky :)