Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
Uh, pouze link a navic nefunkcni? Uroven klesa :)
Fungoval link bez problémů, zřejmě pan Sklenička dělá úpravy na webu. Beee rulezz
Mě ten link funguje taky bez potíží…A čí úroveň klesá?
Link je funkční(možná chvilku nebyl). A to že je to „pouze link“ bych neřešila. Myslím, že většina z nás tu „pouze link“ už použila a ne jednou…nebo ne? :-)
Omlouvám se, link je funkční, ale blog.cz bývá občas přetížený a potom odmítá otvírat stránky. ňešil jsem to tím, že jsem nechal celý příspěvek otevřený na úvodní stránce, kdyby náhodou blog.cz zastávkoval.
Ovečky jsou nááádherný:) Už o té formě na muffiny nějakou dobu uvažuju, tak paní Skleničková rozhodla, zítra jdu pro ni:)