Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
Akoby mu z oka vypadol.
No to jo!! :-))
Neskromne si dovolim tvrdit, ze to je nejvetsi ptakovina, jez se na tomto webu objevila :D
Pouzil bych jeste prilehavejsiho terminu, ale v ramci zachovani kuchynske hygieny zustanu u ptakoviny. Ostatne, co cekat od tukana, ze? :)
Jinak dekuji samotnemu nejvyssimu Zu-Chi-Nimu za nakopnuti mych linych ocasnich peruti a rozhybani kreativniho streva :)) Treba mi to i vydrzi a nebude to (Buh vas ochranuj))) jediny dil CuketkoStripu.
Pane na nebi!!!! :-)))))))))
pivli:......pojď sestro,......budeme se koukat na televizi…(.http://www.cheddarvision.tv)
Tukan – suhlas. je to bezocivost.