Továrna na čokoládu
David Lebovitz se poprvé opřel do videa a absolutně válí! Formou i obsahem. Jeho první video je z návštěvy u mistra čokolády Patricka Rogera. Pro tmavý a sychravý večer neznám lepší terapii. Smekám!
David Lebovitz se poprvé opřel do videa a absolutně válí! Formou i obsahem. Jeho první video je z návštěvy u mistra čokolády Patricka Rogera. Pro tmavý a sychravý večer neznám lepší terapii. Smekám!
Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
Tak takhle nějak musí vypadat nebe…
↪ 1 Malatí: pakliže na vás nehapá pětimetrový strom z čokolády ;)
Uuuu, to je naprosto úžasný… Jen nevím, jestli mi po zhlédnutí toho videa ještě bude fungovat počítač, naslintala jsem si do klávesnice menší jezero :o)))
To je krásná práce!
Booooože to je nádhera, zvláště takhle na noc :)
Ňam.
↪ 2 pan Cuketka: Přál bych si být červotočem…:))
Jéé, úžasný. Asi si zajdu do místní čoko prodejny :)
Krásne video!
OMG! alespoň že v pondělí jdu na ochutnávku čokolád do Čokoládové cukrárny:)
Velmi podnětný nápad, vykládat bonboniéru plátem čokolády:)
Fajn hudba, mimochodem…
Ještě že se co nevidět chystám do Paříže (s Lebovitzovým Sweet life in Paris místo průvodce :)
Video mi pripomnelo vic nez hodinovy rozhovor s „panem ChocoCoeur“ z Kutne Hory pred par lety… To nadseni z prace bylo stejne a kvalita vyrobku take uzasna.
↪ 13 yusaku: Nevzpomněl(a) byste si kde je možné to video vidět? Mooc dobrá čokoláda:-)
wow – slušná manufaktura ;o)
Ach… mám teď menší čokoládový absťák. :D