Lunrujova čajová směs
Píšete vy…Můj první čajový článek je zde. Tentokrát bude velmi krátký. Smíchejte čaje Tamarjokuča, Meng Ding Huang Ya a Huang Jin Gui, zalejte vodou o 70 – 80 °C, nechte tak 3 minuty vyluhovat (dle chuti) a – dobrou chuť! Úspěch ručen.
Do konce prázdnin čekejte velkou čajovou recenzi.
Přeji mnoho krásných chvil s čajem!
Komentáře
Škoda, že jste tu trochu nerozepsal výslednou chuť této směsi a poměr jednotlivých složek. Zrovna tu piji pro mě už trochu tuctovou Dračí studnu a rád bych zkusil něco nového.
přidávám se k Martymu, prosím o nějakou základní chuťovou charakteristiku…určitě by neměla chybět! :)
…anéééébo alespoň nástin, do jakého pěkného stavu tě to dostalo ;)
chuťový nástin – po žluťáku násládlý, po tamaryokuči lehce trávovitý a po zlatém skořicovníku – no, tohle aroma mi nejde popsat
blíže upřesním, až ji znova uvařím (našel jsem Huan Jin Gui, o kterém jsem myslel, že je vypitý)
čajový příběh rozhodně napsat, stejně jako recenzi :-)
tak s tou recenzí nevím, chytil jsem trochu rýmu a s rýmou to na testování není – takže čekejte spíš jen menší
a příběh – vylovím z paměti a zkusím tomu dát nějakou pěknou formu ;-)
Jj, chce to popsat…zvlast ten vyborny Meng Ding nevim, jestli se mi chce i jinam michat ,)