Hola Matesola!
Další pán s vlastním foodblogem na holení – www.matesola.com! Tentokrát se nejedná o obvyklé amatérské plkání o hlupotách á la pan Cuketka, ale jde o semi-profíkovský (a někdy i nesmírně vtipný) náhled od člověka, který se gastronomií živí. Pro mne osobně nesmírně osvěžující čtivo, jež hltám již od spuštění. Ježjiž ;)
Kde začít?- 18 drobností, které z vás dělají mizerného hosta
- Organoleptická analysa dle Fr. R. Čebiše (!!!)
- Po stopách tajemného drinku Pisco
- Zápisky z Chile
- Czech Please – nový blog o jídle a pití v Praze
- Ééé-čajovna
- Apetitus.cz
- Nové české foodblogy
- Novinky na scéně
- Nové chuťovky na webu
- Přivítejte nováčka foodblogové scény: GurmetKlub.cz
- Univerzita pro hosty zdarma: Hostovka.cz
O víkendu jsem se věnoval kulturistice smyslů na kurzu Oeno-2–3 v Brně. Hned jak zmetabolizuju zbytky několika desítek vzorků, pustím se do psaní. Tento týden si rovněž nenechte ujít představení brněnského lahůdkářství Guspe. Bude tam snad milión fotek!
Komentáře
Mr. C rukulíbám a díky za odkaz :).
Sakra, to to zavazuje….;)
Jinak jsem zvědav na Vaše zápisky z moderního „Čebiš workshopu“ a těším se na společné opáčko na VD2007
rádo se stalo! čebiš vorkšop byl moc fajn. fotek mám méně, ale hlavu a hlavně nos úplně zarvanéé… ;)
Dobry den Martine,
neviem aky mate program na vikend, ale ak Vam cas dovoli-pridte nas pozriet na kurz Oeno-2-3 aj do Prahy (5-6.5.07) ktory sa uskutocni v Hotele Zlata Praha. Prajem pekny den
Erika….(toz ta asistentka z kurzu :)