Resumé: Přehled článků pana Cuketky za první dva týdny
Pro všechy pozdě příchozí stručný souhrn dění na zápisníku za první dva týdny ;) Přečtěte si co všechno Vám pan Cuketka přichystal, co ho v poslední době zaujalo nebo naopak popudilo…
Mohli jste se potěšit zajímavými recepty z dílny pana Cuketky – jedoduchý recept na pečený česnek, klasika s použitím českých surovin tartiflette, silně experimentální musaková pl�?ka na rýžových placičkách a v poslední době návo na přípravu sýra Le Vacherin Mont d'Or
Představil jsem vám několik zajímavých produktů jako je kozí sýr St. Pierre, hotová pepřová omáčka a super pivko Barbãr Winter Bok. Přinesli jsme první díl z lovu na neobvyklé lahůdky – Pastrami.
Strčil jsem nos do dvou zajímavých podniků – prvním z nich je ostravská Kavárna Daniel, druhý je pražský inovativní „fast-food“ Picante.
Malé či dokonce žádné potěšení nám přinesli – časopis GASTROplus, časopis APETIT,situace na českém trhu se zvěřinou a ulomený otvírák od firmy Tescoma :/
Stále pročítám obrovskou a informacemi nadutou Knihu o židovské kuchyni, podrobná recenze bude na konci února. Intenzivně pokračuji v testování silikonového loupače česneku.
Další a další produkty, recepty a podniky čekají na zpracování. Věřte, že námětů je obrovská kupa a určitě se ještě máte na co těšit ;)
Komentáře