Úžasně voňavý, šťavnatý a křupavý rok je fuč!
Nejdříve si prosím klikněte tady, očmuchejte to tam, vraťte se a čtěte dál….
Zjistli jste tam něco zajímavého? Nééé? Tak vězte, že odkaz vede na úplně první zápisek pana Cuketky a je datován na 21. ledna 2006 a to znamená jedině první výročí!!!
To je:
- 1 pan Cuketka
- > 10 nových českých foodblogů
- 263 článků
- 3183 komentářů
- >158000 návštěvníků
Díky všem!
Komentáře
Nezbyva nez gratulovat a hlavne poprat dostatek energie do dalsiho psani:) Prvenstvi ti uz nikdo nevezme!
no vždyť i z GK už bude za malopu chvilku plnoleté batole :) díky a přeji nápodobně!!!
(btw úplně první čistý foodblog v ČR začal psát scalex na adrese:
http://scalex.bloguje.cz/, bohužel momentálně již delší dobu bez aktivity)
Gratuluju! Co popřát? Přece zdravá písmenka na klávesnici!!!
Zatímco běžná cuketka by po roce nepůsobila nijak vábně, ty jen zraješ k dokonalosti. Jen tak dál ;-P
Vzhledem k tomu, že v jednom roce se batolata teprve začínají nenápadně rozbíhat, tak se zřejmě máme na co těšit :)
Doufám, že si pan Cuketka nadělil nějaký pořádný, úžasně voňavý, štavnatý a křupavý dárek! Happy Birthday!
,)
panu Cuketkovi jsem naděloval osobně, některé chlubivé highlights brzy zde (nemůžu si totiž pomoci se nepochlubit :))
Vše nejlepší k narozeninám a hlavně hodně cuketkového zdravíčka, ať nemá žádná plíseň ani hniloba šanci! Ani se nenadějeme a bude tady jaro, tak doufám, že cuketkovník nasadí jen samé zdravé a krásné květy! :-)))
A co http://www.djax.cz/blog/?
Zvlášť ty jeho fotky :-)
salam:
no vida! o tomhle webíku jsem dosud netušil, doufám, že se brzy postaví na nohy a přidá se do party ,)
A nebo jeden sice už mrtvý, ale skvělý slovenský e-zine s rubrikou Gastro – http://www.inzine.sk/section.asp?sec=53.
Hlavně recepty Miro Veselého s papouškem :-)
Hodně foodblogové vitality, nadúrodu nápadů a potěšení z toho, že tady se prostě „dveře netrhnou“ ;) Tak se řadím do fronty všech gratulantů.
Co dodat! Gratuluji k výročí. .Díky Vám, pane Cuketko jsem objevila řecký obchůdek Olympia ,kde jsem stálým návštěvníkem.A mnoho dalších, pro nás, co rádi a dobře něco smlsneme, veledůležitých informací. Díky, je to super a těším se na další. Kudy chodím,mluvím jen o cuketkovi.Myslí si,že jsem blázen,ale oni pochopí…..já se o to postarám:-)))))))
Díky všem!
…a hlavně čtenářům za jejich zpětné vazby, spustu tipů mám od nich! Takže pokud se chcete panu Cuketkovi odměnit, tak u všech článků:
Komentujte! Komentujte! Komentujte!
:)
Tak predem velke diky pro pana CUKETKU, je to baajecne…
jidlo, piti, pochutiny…takovy ma byt zivot
az na zaklade dukladneho studia techto povedenych stranek jsem se ponoril do hlubin internetu a nasel dalsich par velice zajimavych stranek:
http://www.travelerslunchbox.com/
nemohu se nabazit…:-)
http://www.beaskitchen.com/blog/
po prave strane dalsi desitky krasnych odkazu
a stranky kde je mnoho inspirace pro tvurci cinnost v kuchyni:-)
http://www.elise.com/recipes/
http://www.epicurious.com/recipes/
http://www.101cookbooks.com/
Naozaj…www.djax.cz/blog/… Originalne…osobne zaujal ma recept “ blek metl “ jednoduchy- peprovy… :)
Odkaz od alama – http://www.djax.cz/blog/ – tak to je bomba:-) Vřele doporučuji, od shlédnutí před deseti minutami se nemohu přestat smát, úžasně to zlepšuje náladu:-) Např. okultní dezert a dezert ve tvaru morčete, bábovka v pudingu,…rozhodně vás dotyčný blogger překvapí:-) Je to tak geniální, to jeho pojetí vč. „syrových“ fotek“ od sporáku i talíře. Takové to..“chlapské vaření“, však víme:-)
P.S. Opravdu mě to pobavilo a v dobrém. Taky odtamtud asi něco použiji.
syrová fota rovnou z bojiště jsou vskutku hardcore, posílám cuketky za nebojácnost :)