Nezmokli jsme, už jsme tu…
Určitě jste si všimli předlouhého výpadku v hyperaktivitě pana Cuketky, který na to na pár dní hodil bobek (zelený) a odfičel se na pár dní poflakovat do stále ještě dvacetistupňového Španělska. Nebojte, nepřijdete zkrátka – přinesl jsem obrázky napěchovaný fotoaparát a tři igelitky pochutin! Vypadá to, že si tady uděláme několik španělských dní, kdy vám budu servírovat:
- fotoreportáž z ochutnávaček a z nákupů
- ochutnávka tří špičkových olivových olejů
- ochutnávka typických španělských uzenin (celá jedna igelitka!), sýra a dalších
- recepty na tapas z mé domácí dílničky
Křišťálová Lupa 2006!
V době mé nepřítomnosti proběhlo i slavnostní vyhlášení cen Křišťálová Lupa 2006, ve kterém jsem v kategorii Blog obsadil stříbrnou příčku. Děkuji moc všem čtenářům, kteří pro malého pana Cuketku hlasovali! DĚKUJI!!! ;)
Komentáře
Ha ha, a ja myslela, ze se pan Cuketka bud ztratil, nebo bujare zapijel 2. misto……
,) nene, neztratil, pozorný čtenář vííí
Gratuluji za stribrne misto a tesim se na fotky nejen pochutin z urcite zajimaveho zajezdu ,-)
Připojuji se ke gratulacim, ono ale to druhé místo je zcela zasloužené, docela by mě zajímalo kolik mohlo chycbět na ostraváka. Mno co, příští rok už to vyjde ;)
tesime sa na odskusany recept na domaci fuet :-))) alebo aspon chorizo
Milan Kryl + norien:
dekuji. no vzhledem k desetinasobne navstevnosti, budu mit cely pristi rok co dohanet :) neni nad motivaci soutezenim!
Sim:
hahah :) recepis nebude, ale fuet i chorizo jsem privezl! tak alespon fotoochutnavka + neco malo ze zboziznalstvi o tech produktech urcite bude…
i ja se pripojuju ke gratulaci… at se v pristim roce dari jeste vic :)
no nemam to doma ako vyskusat, ale recept na chorizo (aspon na to, co sa da kupit v Delvite) musi byt lahky.
je v tom najemno namlete a dalej nahrubo nasekane bravcove maso (asi pliecko a stehno). vidis tam papriku a chutou citis sol a vino (alebo nejaky ocot? asi vino). troska cesnaku by to vylepsila a si hotovy.
skusim nieco vygooglit lenze co s tym potom? nemas doma mlyncek na maso? ja zozeniem creva. a vyudit by sme to asi museli nejako podomacky, v kybli na bukovom dreve :-)
Tinah:
diky ,)
Sim:
lol, ja jdu tedy ulovit to prasatko :))
Receptík na chorizo (španělské i mexické) se nachází zde: http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=10047