Copak to tu vyrostlo?
Píšete vy…Máte tip?
Více foto si můžete prohlédnout zde: http://olivovakucharka.webgarden.cz/…yrostlo.html
Máte tip?
Více foto si můžete prohlédnout zde: http://olivovakucharka.webgarden.cz/…yrostlo.html
Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
To je paprika??
ačokča, dělám je plněný nebo nakládaný jako okurky
Už jsem o ni slyšela, ale ještě neochutnala. Těším…
Ačo…co :-)?
Plno dalších obrázků je tady: http://achocha.unas.cz/
jojo, je to ačokča, dostala jsem jeden kousek, protože jsem to nikdy neviděla a hned mi napadlo to nafotit jako hádanku. Ale koukám, že to bylo jednoduché!
Tak to ochutnám, semínka zasadím a příští rok něco uvařím ;-)
Bali:
výtečná hádanka, tohel jsem neznal :) a jsem zas o kousek zahlcenější novými fakty :o)))
Well, I never…!
Odkaz 5. DADA je na vynikající stránku. Opět pro mne neznámá zelenina z rodu Cucurbitaceaea s níž jsem se, dík dohasínající okurkové (!) sezóně seznámil.
Na mé anglické podmínky zní rostlina příliš teplomilně a neobstála by tu. Ostatním s ní přeji mnoho zdaru příští jaro!
není to Okra?
sem zase trochu opožděná co :D :D :D No nic, jedu na dovolenou, už mi mozek nebere ;-)
Když se podíváte na fotky z pěstování této úžasné zeleniny, zjistíte ještě jednu nespornou výhodu – mezi tím nikdo nenajde rostlinky z „vysmáté“ rodiny.