Sezónní specialita: Kapradí ocásky ;)
Čubrnim again! Ne, ne, ne – nevalim vas po ušach. Je to tak, právě vrcholí kraťoučká sezóna mladých výhonků kapradiny. Nikdy jsem to neviděl v akci, a nemám s tím absolutně žádnou zkušenost – a tak se Vás ptám: jíte ocásky?
Spoustu detailů o téhle jarní specialitě, která je chuťově i přípravou podobná chřestu, poskytuje stýček Gůgl (včetně obrázků). POZOR! Některé druhy jsou spojeny s obsahem karcinogenů, rakovinou žaludku a otravami z jídla.
Inu každá blbost něco stojí ;)
XI. Vinné trhy Čejkovice
Náš čtenář Bada přispěl do komentářů velmi čtivou a podrobnou reportáží z této vinařské akce. Díky moc! ;)
Komentáře
Co som magor, aby som to jedol? Ved dinosaury vyhynuli… :-)
;)