Vítá vás pan Cuketka!
Vítejte na Úžásně voňavém, šťavnatém a křupavém zápisníku pana Cuketky. Pan Cuketka se zde s Vámi bude dělit o své zážitky z oboru gastronomie, gourmetsví a pažravosti ;)
Vítejte na Úžásně voňavém, šťavnatém a křupavém zápisníku pana Cuketky. Pan Cuketka se zde s Vámi bude dělit o své zážitky z oboru gastronomie, gourmetsví a pažravosti ;)
Suroviny: Ředkvičky, Medvědí česnek, Brambory, Topinambury, Řapíkatý celer, Dýně, Rajčata, Růžičková kapusta, Salátová řepa, Celer, Hlávková kapusta, Černá ředkev, Mrkev, Česnek, Zelí, Okurky, Cibule, Papriky. Petržel a Kačenka česká
Techniky: Využití zeleniny od kořene po listy, Blanšírování, Glazování, Na zádíčka a Pyré
Komentáře
Milý pane Cuketko,
jsem také milovnicí cuket, ale i dyní a tykví.
JSEM VELICE ZVĚDAVÁ CO NA VAŠICH STRÁNKÁCH NAJDU.
MOC VÁS ZDRAVÍM A PňEJI JEN TO NEJLEPŠÍ.
HANKA
vítám vás tady a doufámm že se vám tu bude líbit, máte co dohánět, pan Cuketka už tu řádí něco přes rok! snad se vám tedy alespoň zlomnek z toho zalíbí :)
Vážený pane Cuketko,
Skládám hlubokou poklonu tomuhle úžasnému blogu.
Mňamka milá, voňavá, barevná, inteligentní, vkusná, vtipná…. k sežrání :-)
děkuji moc, udělala jste mi pěkný víkend ;)
Pane cuketko, ja vas asi miluju. Klobouk dolu pred vami.
Petruska:
;) !!!